Menu Close

Welke routeplanner is de beste?

Welke routeplanner is de beste?

Beste uit de Test: TomTom GO Navigation (Android & iOS) Hierdoor kan bijvoorbeeld de Android-versie een bepaalde optie al hebben, terwijl die bij de iOS-versie pas later komt. Je kunt de app op zowel Android als iOS gratis downloaden en uitproberen. Na de gratis periode moet je een abonnement afsluiten.

Wat is beter Google Maps of TomTom?

De Consumentenbond test navigatiesystemen op onder meer navigatiekwaliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Er zijn in totaal 87 navigatiesystemen getest die goed verkrijgbaar zijn. Binnen de categorie navigatieapps komt een betaalde app van TomTom als Beste uit de Test. Google Maps doet het ook goed en is gratis.

Welke gratis navigatie-app is de beste?

De allerbeste navigatie-apps

 • Flitsmeister is gratis voor iOS en Android.
 • TomTom Go is gratis voor iOS en Android.
 • Sygic GPS is gratis voor iOS en Android.
 • Here WeGo is de navigatie-app die misschien wel het beste offline werkt.
 • Here WeGo is gratis voor en iOS en Android.

Welk TomTom horloge heb ik?

Zet je navigatie aan en ga naar het hoofdmenu-scherm. Schuif het menu naar links tot je aan het einde bent, klik op het ‘vraagteken icoontje’ en vervolgens op ‘Info’. Je krijgt dan direct de informatie te zien over je TomTom: De serienummer.

Wat is beter Waze of Google Maps?

Hoewel Waze alleen autorijden biedt, biedt Google Maps ook navigatie als u wandelt, fietst of het openbaar vervoer gebruikt. In die situaties is Google Maps de veel betere keuze.

Wat is beter dan Google Maps?

Sygic is een van de meest complete alternatieven voor Google Maps. De app brengt je namelijk niet alleen van A naar B, maar zit boordevol extra functies. Neem nou de ingebouwde dashcamfunctie, die je smartphone omtovert in een camera die zijn blik op de weg houdt.

Is Google Maps een goede navigatie?

Google Maps is de bekendste kaarten-app voor Android, en die reputatie is wat ons betreft meer dan terecht. De app heeft de meest gedetailleerde kaarten, met veel informatie over plekken op de kaart. Die wordt mede door gebruikers aangeleverd, wat Maps bijzonder compleet maakt.

Kun je navigeren zonder internet?

Om met Google Maps te navigeren heb je niet per se een internetverbinding nodig.

Welke TomTom wordt niet meer ondersteund?

TomTom staakt de ondersteuning van de Start-modellen 20 AO, 25 BK, 45 GT, 55 GU en 60 WM, waarbij het tweede deel de beginletters van het serienummer weergeven. Op de lijst van producten die TomTom niet langer ondersteunt staan verder meerdere Go-, One-, XL-, XXL- en VIA-modellen.

Hoe stel je een TomTom in?

Op de website van TomTom vind je de handleidingen van alle TomTom apparaten….

 1. Installeer je TomTom.
 2. Voer je thuislocatie in.
 3. Zet het geluid aan of uit.
 4. Stel dag- of nachtkleuren in.
 5. Voer je bestemming in.
 6. Sla je bestemming op als favoriet.

Hoe betrouwbaar is Waze?

Daarnaast houdt WAZE ook real-time ook rekening met files, ongevallen, wegenwerken, … Dankzij een grote community van Wazers (gebruikers) werd de app een gigantisch succes. Wazers kunnen eenvoudig gevaarlijke situaties, files, ongevallen, wegomleidingen, … aanduiden in de app.

Posted in Blog