Menu Close

Is bellen naar T Mobile gratis?

Is bellen naar T Mobile gratis?

Bellen naar onze klantenservice is over het algemeen gratis voor klanten van T-Mobile, bij sommige oudere abonnementen zijn dit de kosten van je beltarief. Bekijk de prijslijsten voor particuliere klanten, zakelijke klanten en T-Mobile Thuis.

Hoe werkt Viking Mobile?

Mobile Vikings gebruikt het netwerk van Orange. Zo hoeven we geen miljoenen te investeren in het beheer van ons eigen netwerk en het bouwen van zendmasten. Hierdoor houden we onze prijzen laag, en genieten Mobile Vikings toch van een geweldige netwerkdekking.

Waarom vraagt Twitter telefoonnummer?

Als je een telefoonnummer aan je Twitter-account hebt gekoppeld, profiteer je van extra voordelen zoals: Toegang tot beveiligingsfunctionaliteit zoals inlogverificatie om je account veilig te houden. Contact leggen met contacten die al op Twitter zitten.

Waar kan ik Mobile Vikings kopen?

Het nadeel is dat er geen fysieke winkels zijn van Mobile Vikings. Je zult alles dus online moeten regelen. De simkaart krijg je dus ook altijd via de post opgestuurd.

Is 0800 een gratis nummer?

0800-nummers gebruikt u om gratis informatie of diensten aan te bieden. U rekent niets voor uw dienst. En u betaalt de belkosten van de beller. Het bellen naar 0800-nummers is altijd gratis voor de beller.

Hoe kun je gratis bellen?

Via internet kun je gratis bellen en groepsgesprekken voeren via diensten als Skype, Viber en WhatsApp. Online bellen naar alle vaste en mobiele nummers is mogelijk, tegen gunstige tarieven en soms gratis.

Hoe werken Viking deals?

Viking Deal? Met de Deal verdien je automatisch tot 5 Vikingpunten door je bankkaart te gebruiken. Per transactie krijg je 0.5 Vikingpunten. 1 Vikingpunt = € 1 = korting op je factuur/aanrekening of herlading.

Wie is de provider van Mobile Vikings?

De Belgische telecomprovider Proximus heeft groen licht gekregen om de virtuele provider Mobile Vikings over te nemen. Mobile Vikings blijft bestaan als losse entiteit binnen Proximus Group. Voor de aankoop betaalde Proximus 130 miljoen euro.

Waarom telefoonnummer invoeren?

We kunnen je telefoonnummer gebruiken voor de volgende doeleinden: Je helpen bij het aanmelden. Als je je wachtwoord bent vergeten, heb je een actueel mobiel nummer of e-mailadres nodig om het wachtwoord opnieuw te kunnen instellen. Mensen die je misschien kent voorstellen zodat je met ze kunt verbinden op Facebook.

Kan ik Twitter bellen?

Twitter heeft geen klantenservice die via een telefoonnummer te bereiken is. Je kunt ze het beste bereiken via https://support.twitter.com/, waar je normaal gesproken ook antwoord krijgt (ik kreeg dit in ieder geval wel).

Is Mobile Vikings betrouwbaar?

Mobile vikings is veruit de beste mobiele operator in België. Veel data, sms en bellen voor je geld. Altijd realtime toegang tot je verbruik en super transparante facturatie. Bij problemen is de helpdesk vlot en handig bereikbaar via allerlei kanalen.

Welke telefoonnummers zijn niet gratis?

Belt u naar een telefoonnummer dat begint met 0900, 0906, 0909 of 18? Dan betaalt u vaak extra kosten.

Posted in Other